Oktober
5 oktober 2020 - 9 oktober 2020

Plats

-


JU Sustainability Festival 2020: Partnership for our Future

Jönköping University Sustainability Network (JUSN) välkomnar personal och studenter på Jönköping University till JU Sustainability Festival 2020 den 5–9 oktober - en möjlighet att tillsammans skapa en hållbar framtid.

Under hållbarhetsveckan kommer det att anordnas ett stort antal aktiviteter med följande teman: Innovation Race, Urban Farming Tour, Circular Economy och Health & Wellbeing.

Veckans huvudevenemang, Sustainability Day (hållbarhetsdagen), äger rum torsdagen den 8 oktober (08:30-16:00). Då välkomnas alla studenter, JU-anställda samt regionala och nationella företrädare från alla sektorer till en dag fylld av nätverkande, brainstorming och samarbete för en ljusare framtid! Alla möten och seminarier kommer att vara på engelska.

JU Sustainability Festival erbjuder flera fysiska visningar av stadsodlingar i Jönköping. Till visningen av odlingen på taket till Högskolan för lärande och kommunikation krävs föranmälan, vilket görs via den här länken. Även till visningen av konstutställningen "Naturen tar över" vid Österängens konsthall krävs föranmälan, vilket görs via den här länken.

Information om JU Sustainability Festival hittar du via den här länken. 

Länk till Zoom-mötena under Sustanability Day den 8 oktober hittar du här. Ingen registrering behövs för att ta del av Sustainability Day.

På grund av rådande läge och Covid-19 restriktioner kommer JUSN i huvudsak att vara ett digitalt evenemang, men med analoga inslag.



Arrangör: Jönköping University
Senast uppdaterad: 2020-10-02 13:35